Velkommen til min lille, store tenketank!

Helt siden jeg var ei lita jente har jeg kjent en trang til å skrive. Da vi var på ferie fikk jeg alltid pappa til å kjøpe en liten notatbok til meg. I den ble tanker, følelser og opplevelser beskrevet.

Erfaring

Da jeg var 17 år begynte jeg å jobbe i Puls- redaksjonen i Ringerikes Blad. Der ble jeg fulgt opp av en fin fyr som heter Christian Senning Andersen (nå redaktør i Hallingdalen). Siden har jeg både vært sommervikar og vikar i Ringerikes Blad.

Høsten 2014 skrev jeg kommentaren ”Bare elektriker”. I 2014 ble den delt 60.00 ganger. I 2015 trendet den på ny og er nå delt flere hundre tusen ganger. En antar at den er blitt lest av nærmere en halv million nordmenn. Siden har jeg skrevet for flere store aviser. Du kan lese disse ved å trykke på siden ”Artikler”.

Høsten 2015 jobbet jeg for BA og NRK Hordaland under kommunevalget, og jeg vant også Petter Dass- stipendet for kronikken ”Mot versus komfort”.

Våren 2016 jobbet jeg som politisk rådgiver for helsebyråden i Bergen kommune.

Selve ”Kristine”

Jeg har tidvis strevet med å finne riktig uttrykk for bloggen. Det er ingen rosablogg. Det har også vært vanskelig å finne balansen; hvor mye skal man dele – og hvor mye kan man dele før bloggen havner i kategorien ”rosablogg”.

Jeg skriver under ulike kategorier:

Skriblerier – ”En rekke løse tanker satt sammen til tekst av noe slag”.

Kommentarer – Gjennomarbeidede tekster som sannsynligvis har vært publisert i en eller annen nettavis først.

Spalter – Gjennomarbeidede tekster som sannsynligvis har vært publisert i en eller annen papiravis først.

Dypdykk – Gjennomarbeidede tekster som har målrettet vært skrevet for bloggen.

Jeg fikk aldri 6 i norsk på videregående. Det betyr at skrivingen min er helt perfekt uperfekt. Jeg er nok den eneste bloggen som kan tilby ”kommafeil- garanti” – her er du altså garantert kommafeil;)

Velkommen inn i min uperfekte og gjennomsiktige verden!

Naviger